0_Maqedoni.PortalPolitikë

Konferenca e tretë ministrore për mjedis jetësor dhe aksion klimatik në Ballkanin Perëndimor

Konferenca e tretë ministrore për mjedis jetësor dhe aksion klimatik në Ballkanin Perëndimor, do të mbahet sot në Shkup, në organizim të Këshillit për bashkëpunim rajonal (RCC) dhe Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor.

Back to top button
Close