0_Web_Насловна-слајдерПолитика

Првиот нацрт-амандман за „Република Северна Македонија“ помина на Уставната комисија

Првиот нацрт-амандман за промена на Уставот денеска помина на собраниската Комисија за уставни прашања со десет гласови „за“ и пет против.

Провери го и ова

Close
Close