0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalKorrespondentë MKDMakedonija.Slajder

Janevski: Turizmi në Maqedoni është në kondicion të mirë, duhet të punohet në cilësi

Turizmi si aktivitet biznesi në korniza botërore merr pjesë me dhjetë për qind nga mesatarja e Bruto Prodhimit Vendor (BPV) të çdo ekonomie. Çdo i nënti punësim është në sferën e turizmit dhe me fuqinë e saj si degë ekonomike, çdo vit i thyen rekordet dhe paradakoset si dhe parashikimet, bile edhe nga ekspertë më optimistë të kësaj lëmie.

Back to top button
Close