Фотосервис

Иновативна платформа -Take green action

Иновативна платформа -“Безбедна животна средина во локалната заедница-Take green action“ во организација на Општината и Државното училиште за рехабилитација на деца и младинци со оштетен вид „Димитар Влахов“

Back to top button
Close