0_Maqedoni.PortalPolitikë

Iniciohet hetim kundër nënës për keqtrajtimin e fëmijës

Prokuror publik kompetent nga Prokuroria publike në Shkup ka urdhëruar zbatimin e procedurës hetimore kundër një personi për veprën penale keqtrajtim të fëmijës për shkak të dyshimit se e akuzuara në periudhën prej 15.06.2018 deri 06.07.2018 e ka braktisur fëmijën e vet dhe si rezultat i kësaj fëmija është vënë në rrezik për jetën.

Back to top button
Close