Фотосервис

Инфо ден

Министерот за здравство Венко Филипче се обрати на инфо денот за користење грантови од фондовите на ЕУ за темите од секторите „Здравство“и „Зивотна средина“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close