BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Guteresh: Rusia të respektoj integritetin territorial të Ukrainës

Sekretari i përgjithshëm i KB-së Antonio Guteresh shpreson se komuniteti ndërkombëtar mund të ndihmojë në zgjidhjen e tensioneve midis Rusisë dhe Ukrainës për shkak të Ngushticës së Kërçit.

Back to top button
Close