0_Maqedoni.PortalEkonomi

Grupacioni “Orka Holding” pohon se punon normalisht

Grupacioni "ORKA Holding" përmes kumtesës informoi se me të gjitha filialet e saj, të cilat punësojnë mbi 3.000 persona, punon rregullisht dhe normalisht i kryen aktivitetet e veta afariste, financiare dhe vijuese.

Back to top button
Close