0_Maqedoni.PortalPolitikë

Formimi i Komisionit për pajtim shtyhet për të hënën e ardhshme

Për formimin e Komisionit për pajtim, për çfarë nismë ka parashtruar grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së dhe Koalicioni për Maqedoni më të mirë, do të bisedohet në koordinimin e ardhshëm, me siguri të hënën e ardhshme. Kjo është dakorduar në koordinimin e sotëm të rregullt të kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi me nënkryetarët dhe koordinatorët e grupeve të deputetëve.

Back to top button
Close