0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikë

Filloi faza e dytë për ndërrimin e Kushtetutës, pushteti dhe opozita me qëndrime të kundërta

Me fillim të seancës së Komisionit për çështje kushtetuese në të cilën debatohet për projekt-amendamentet kushtetuese startoi faza e dytë e procedurës për ndërrim të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë.

Back to top button
Close