BotëBotë.Portal

Europoli: Janë konfiskuar mbi 30.000 artefakte

Mbi 30.000 artefakte, mes të cilave edhe qeramikë greke dhe romake, helmeta, vazo funerale, llamba, shiqeta dhe shtiza janë konfiskuar në kuadër të operacionit më të ri të kahëzuar kundër tregtisë me të mira kulturore në Evropë, kumtoi sot Europoli.

Back to top button
Close
Close