BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Deri vitin e ardhshëm rritje ekonomike mbi katër për qind, konsiderojnë pushteti dhe biznesi

Pushteti dhe biznesi janë në qëndrim të përbashkët - të mos ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare. Janë dakord edhe në vlerësimin se rritja ekonomike vitin e ardhshëm mund t'i tejkalojë projeksionet e parakohshme prej 3,2 për qind dhe të arrijë më shumë se katër për qind si në disa vende tjera të rajonit.

Back to top button
Close