EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Dauning strit: Është harmonizuar teksti i marrëveshjes për Bregzitin

- Qeveria britanike kumtoi se për nesër është caktuar seancë qeveritare në të cilën do të shqyrtohet Propozim-marrëveshja për Bregzitin, të cilin "negociatorët e Britanisë së Madhe dhe Bashkimi Evropian e harmonizuan sot në Bruksel".

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close