Фотосервис

Јавна расправа

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за економија Крешник Бектеши учествуваа на јавна расправа за Правилникот за обновливи извори на енергија и Уредбата за мерките за поддршка на производството на електрична енергија од обновливи извори на енергија.

Back to top button
Close