Жика Живадиновиќ, претседател на здружението „Стопмобинг-Србија“

Скопје,  30 октомври 2018 (МИА) – Здружението „Стопмобинг-Србија“, формирано во 2009 година во Зрењанин, веќе девет години им нуди стручна помош на работниците изложени на мобинг и работи на издигнување на свеста за заштита од оваа појава. Нејзиниот претседател Жика Живадиновиќ во интервју за МИА на работниците им препорачува сами да не влегуваат во постапки … Продолжи со читање Жика Живадиновиќ, претседател на здружението „Стопмобинг-Србија“