0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Vazhdimi i tri seancave parlamentare

- Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot do të mbahen vazhdimet e tri seancave 60, 50 dhe 45. Në rend dite të vazhdimit të seancës së 60-të është Propozim vendimi për themelimin e komisionit anketues për shqyrtim  të procesit të përgjithshëm  të deklarimit në referendum më 30 shtator të vitit 2018, si dhe propozimi shtesë i ligjit për  heqjen e interesit për pagesën e borxheve të cilat dalin nga shërbimet e kryesve të veprimtarive komunale, telefoni, operator celular dhe kabllovik, taksa radiodifuzive, ruajtjen e hapësirave të përbashkëta, ujitje dhe kullim të tokës ndërtimore, në lexim të dytë.

Back to top button
Close