Фотосервис

Tркалезна маса- СКМ

Организацијата на работодавачи на Македонија организира тркалезна маса на тема „Ефекти од примената на мерките за безбедност и здравје при работа и предлози нов закон/ измени и дополнувања на постоечкиот”

Back to top button
Close