Фотосервис

Шекеринска на првиот студентски час

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска присуствува на првиот студентски час на новата генерација питомци на Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“ за учебната 2018/2019 година

Back to top button
Close
Close