BiznesBiznes.PortalEkonomiLajme nga komunatShkup

REM: Gazsjellësi nëpër Vodno do të ketë ndikim minimal mbi ekosistemin dhe pothuaj kurrëfarë ndaj ajrit ambiental

Ndërtimi i gazsjellësit  të lot5, Shkup - Tetovë - Gostivar, vazhdon sipas projektit bazë, i cili ka leje të plotëfuqishme për ndërtim dhe të gjitha lejet e tjera të nevojshme, të definuara me rregullat pozitive ligjore. Ndërtimi është sipas të gjitha standardeve të cilësisë dhe sigurisë, porosisin nga Resurset Energjetike të Maqedonisë (REM).

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close