0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Qeveria: Situata e krizës në kufirin jugor dhe verior për shkak të emigrantëve të vazhdojë deri në qershor 2019

Qeveria propozon që deri më 30 qershor të vitit 2019 të vazhdojë situata e krizës në kufirin jugor dhe verior me qëllim për parandalimin dhe pengimin për hyrjen e emigrantëve transit në Republikën e Maqedonisë.

Back to top button
Close