0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Прва годишна конференција за е-трговија во Македонија

Во Скопје денеска ќе се одржи Првата македонска годишна конференција за е-трговија што ја организира Асоцијацијата за е-трговија на Македонија.

Скопје, 26 октомври 2018 (МИА) – Во Скопје денеска ќе се одржи Првата македонска годишна конференција за е-трговија што ја организира Асоцијацијата за е-трговија на Македонија.

На конференцијата ќе се обрати претседателката на Асоцијацијата за е-трговија Нина Ангеловска, а од страна на организаторите најавено е и присуство на министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски. бак/са/

 

Back to top button
Close