PolitikëShkup

Në Universitetin e Tetovës u promovua libri “Fjalori politik i Berishës ’90 – ’92”

Në Universitetin e Tetovës, sot u bë promovimi i librit "Fjalori politik i Berishës  '90 – '92" i autorit Alfred Lela. Libri në tërësi merret me komunikimin politik të Sali Berishës, i cili me vite e ka dominuar skenën politike në Shqipëri, si ish-president dhe ish-kryeministër i Shqipërisë për dy mandate, duke analizuar se  si është vendosur gjuha e tij nga ajo e një intelektuali të angazhuar në udhëheqës politik të shtetit shqiptar për disa mandate dhe shumë vite.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close