Најава на настани

МИА најави – свет

Софија - Азербејџанскиот министер за надворешни работи Елмар Мамедјаров во посета на Бугарија. Луксембург - Европската статистичка агенција - Евростат ќе ги објави податоците за стапката за невработеност во Еврозоната за септември и за висината на инфлацијата во октомври.

31 октомври 2018 (МИА)

Софија – Азербејџанскиот министер за надворешни работи Елмар Мамедјаров во посета на Бугарија.

Луксембург – Европската статистичка агенција – Евростат ќе ги објави податоците за стапката за невработеност во Еврозоната за септември и за висината на инфлацијата во октомври.

Москва – Молдавскиот претседател Игор Додон во посета на Русија.

Минск – Состанок на Минхенската безбедносна конференција.

Мајами – Американскиот претседател Доналд Трамп ќе учествува на предизборен митинг за конгресните избори на 6 ноември.

###

Back to top button
Close