Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Komuna e Likovës aplikon me tre projekte për zhvillim rural

 Komuna e Likovës ka aplikuar për tre projekte në thirrjen publike që ishte publikuar nga ana e Agjencisë për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural, informuan sot kompetentët e komunës.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close