Korrespondentë MKDTekste origjinale

Komuna e Kërçovës me thirrje për marrje të vendimeve për tatim të pronës

Komuna e Kërçovës doli me thirrje për të gjithë personat fizik dhe juridik të cilët posedojnë pronë në territorin e komunës, ndërsa për të cilët nuk është bërë dorëzim i rregullt i vendimeve për vitin 2018, t'i marrin vendimet për tatim në pesë ditët e ardhshme.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close