ОТС

Компанијата „Гудмарк груп“ заедно со своите деловни партнери продолжува со донации

Компанијата „Гудмарк груп“ заедно со своите деловни партнери продолжува со донации користејќи ги своите добро познати производи Zorka Color и Tikkurila. 

Број на објава:586/06/18
Датум:26.06.2018 
Нарачател:Гудмарк груп
E-адреса:nade.grozdanovska@gudmarkgroup.com
Телефон:+389 2 2549 050
Клучни зборови:Гудмарк груп                                               

Компанијата Гудмарк Груп заедно со своите деловни партнери продолжува со донации користејќи ги своите добро познати производи Zorka Color и Tikkurila.

Денешната донаторска акција има за цел да ја обнови заштитната ограда на сите 4 градинки при Јавната детска установа “Вера Циривири Трена” во Штип и да го разубави секојдневниот простор на дечињата кои престојуваат во градинките.

Се заблагодаруваме на Установата што достави барање до нас да излеземе во пресрет со производите на Zorka Color и Tikkurila обезбедувајќи бои за оваа акција, а со тоа и уште еднаш да го оправдаме епитетот на општествено одговорна компанија  која има потполно разбирање за потребите на нашето општество.

 

МИА – ОТС Комерцијални соопштенија 

Напомена: Оригинален текст. За содржината е одговорен нарачателот. 

Таг
Back to top button
Close