Lajme nga komunat

Janë ndarë 90 bursa për studentët më të mirë të USHT-së

Universiteti i Tetovës, përmes një ceremonie solemne, sot ndau rreth 90 bursa për studentët më të mirë, të ciklit të parë të studimeve, në vitin akademik 2018/2019 me aftësitë e tyre të dëshmuara dhe punë kanë plotësuar kriteret e Universitetit për të fituar këtë bursë universitare që i liron ata nga participimi.

Back to top button
Close