Општински вестиСкопје

Две седници на Советот на Град Скопје

Советот на Град Скопје денеска ќе одржи две седници. На дневен ред на третата вонредна седница, закажана во 10:30 часот, се предлог-одлуките за отстапување нафтени деривати на Јавното претпријатие „Македонија пат“- Скопје и општина Кратово.

Скопје, 30 октомври 2018 (МИА) – Советот на Град Скопје денеска ќе одржи две седници. На дневен ред на третата вонредна седница, закажана во 10:30 часот, се предлог-одлуките за отстапување нафтени деривати на Јавното претпријатие „Македонија пат“- Скопје и општина Кратово.

По завршувањето на третата вонредна седница ќе продолжи 20.седница на која ќе се поставуваат советнички прашања. мд/ев/

 

 

 

Таг
Back to top button
Close