0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Delegacioni qeveritar dorëzoi lule dhe homazhe me rastin e festës Dita e luftës revolucionare të Maqedonisë

 Delegacioni i Qeverisë të Republikës së Maqedonisë i udhëhequr nga ministri i obliguar për Përmirësimin e Klimës Investuese për kompanitë vendore Zoran Shapuriq me rastin e festës

Back to top button
Close