0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikëSektori civil

Carovska: Vitin e ardhshëm ligjërisht do të definohet familja me një prind në Maqedoni

Definimi i familjes me një prind pritet vitin e ardhshëm, Në vitin 2019 do të hapet Ligji për familje me qëllim që të intervenohet në të dhe të jepet përkufizim i qartë për atë që paraqet ky konstrukt familjar. Megjithatë, përkufizimi do të jetë pjesë e një procesi më të ndërlikuar i definimit të të të gjitha llojeve të familjeve tjera, të cilat ekzistojnë në praktikë, ndërsa nuk njihen me vendime ligjore.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close