Општество

Изјава на министерката Мила Царовска (во живо)

Изјава на министерката за образование и наука Мила Царовска по доделување наградите на победниците на Конкурсот за ученици од основното образование инспирирани од делата на Блаже Конески.

Скопје, 29 ноември 2021 (МИА) – Изјава на министерката за образование и наука Мила Царовска по доделување наградите на победниците на Конкурсот за ученици од основното образование инспирирани од делата на Блаже Конески.

 

 

 

 

Back to top button
Close
Close