ВидеоЛинк во живоПолитика

Прес-конференција на ДИК за гласањето на изборите (во живо)

Прес-конференција на Државната изборна комисија (ДИК) за текот на гласањето на Локалните избори и за излезноста до 11 часот.

Скопје, 17 октомври 2021 (МИА) –  Прес-конференција на Државната изборна комисија (ДИК) за текот на гласањето на Локалните избори и за излезноста до 11 часот.

Back to top button
Close
Close