Линк во живоПолитика

Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски (во живо)

Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски на која ќе присуствуваат и министерот за економија Крешник Бектеши и генералниот директор на ЕСМ, Васко Ковачевски.

Скопје, 24 ноември 2022 (МИА) – Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски на која ќе присуствуваат и министерот за економија Крешник Бектеши и генералниот директор на ЕСМ, Васко Ковачевски.

Back to top button
Close
Close