0_Македонија.Портал0_Спорт.ПорталОпштествоПолитика

Ќе се основа Агенција за анти-допинг

Владата на денешната 112-та седница ја разгледа информацијата на Агенцијата за млади и спорт за потребата од основање самостојна независна Агенција за анти-допинг.

Back to top button
Close
Close