0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталЛокални избори 2021Македонија.СлајдерПолитика

ЈО ќе следи евентуални нерегуларности на изборниот процес

Јавното обвинителство на Република Северна Македонија продолжува во континуитет да ги следи случувањата поврзани со изборниот процес, преку формираната привремена Комисија за следење на евентуални нерегуларности поврзани со извршување на кривични дела против изборите и гласањето од Кривичниот законик и други кривични дела кои би биле сторени при организирањето и спроведувањето на локалните избори.

Back to top button
Close
Close