0_Магазин.ПорталЗанимливости

Јапонско грозје од 10.000 долари

Нешто како бонбони со малку кисел вкус, но меки и сочни... Не е секогаш со иста цена, но пред извесно време, некои богати лица за ова грозје платија рекордни 10.000 долари за килограм, што значи дека еден грозд чинел околу 470 долари.

Back to top button
Close
Close