СветСвет.Слајдер

Јапонија до крајот на месецот ќе ја укине вонредната состојба

Јапонија планира до крајот на септември да ја укине вонредната состојба, што е воведена во 19 префектури поради Ковид-19

Back to top button
Close
Close