БалканБалкан.ПорталСвет.Слајдер

Јанша по налог на судот ќе мора да и се извини на опозициската СД

Премиерот на Словенија, Јанез Јанша согласно првостепена пресуда мора да се извини на Социјалдемократите (СД) и да плати отштета од 10.000 евра поради неговата изјава дека седиштето на СД е во „украдена еврејска вила“

Back to top button
Close
Close