БалканДописници СветСвет.Слајдер

Јанев: Плановите за Зелениот договор во Европа ги надминуваат можностите на Бугарија

Поставените планови на Зелениот договор во Европа ги надминуваат можностите на Бугарија, предупреди преодниот премиер Стефан Јанев на енергетскиот форум во Софија

Back to top button
Close
Close