0_Web_АктуелноЛинк во живоПолитика

Јавна седница на ДИК (во живо)

Јавна седница на Државната изборна комисија на која ќе бидат разгледани и ќе се одлучува по поднесените приговори за постапката за гласање и постапката за сумирање и утврдување на резултатите.

Скопје, 21 октомври 2021 (МИА) – Јавна седница на Државната изборна комисија на која ќе бидат разгледани и ќе се одлучува по поднесените приговори за постапката за гласање и постапката за сумирање и утврдување на резултатите.

Седницата се прикажува во живо на Фејсбук каналот на МИА – Медиумска информативна агенција.

Back to top button
Close
Close