КултураКултура.Портал

„Ѕиркачот“ – изложба на Стефан Божиновски во МКЦ

Во МКЦ со почеток од 20 часот вечер ќе биде отворена изложбата „Ѕиркачот“ на Стефан Божиновски. Отворањето ќе биде проследено со краток перформанс. Реализацијата на овој проект е поддржана од Министерството за култура на Република Северна Македонија.

Back to top button
Close
Close