Локални избори 2021Политички партии

Ѓорѓиевски: Нови паркинг-места во Кисела Вода и идејно решение за урбанизација на Расадник

Кандидатот за градоначалник на Општина Кисела Вода на коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Орце Ѓорѓиевски денеска на прес-конференција вети дека со неговиот тим ќе реши два крупни проблема на граѓаните на Општината - ќе направи нови 3500 паркинг места и ќе распише меѓународен конкурс за идејно решение за урбанизација на Расадник.

Back to top button
Close
Close