0_Web_АктуелноДописници МКДОпштествоОпштински вестиТема

Штипскиот архив чувар на раритетна документација

Свидетелства за завршено основно образование на двајца жители од штипско Ново Село потпишани од револуционерот Гоце Делчев, додека учителствувал токму во училиштето, се едни од најстарите документи што се чуваат во депото на штипскиот архив.

Back to top button
Close
Close