0_Магазин.ПорталЗдравје

Штетите од шампонот со поминат рок

Сепак, луѓето обично и не се сеќаваат кога го отвориле шампонот. За тоа, постојат признаци кои можат да помогнат да се утврди дали рокот на траење е истечен. Некои од нив се: шампонот ја менува бојата, добива грутки, чуден мирис итн.

Back to top button
Close
Close