ЕвропаСвет.Слајдер

Шпанската Влада се обидува да ја амортизира станбената криза

Шпанската Влада вчера усвои предлог-закон со кој се предвидуваат награди за лицата кои издаваат станови, а ќе ја намалат киријата, како и поголем данок за тие кои имаат повеќе празни домови.  Предлог-законот е дел од програмата за справување со станбената криза во земјата

Back to top button
Close
Close