БалканСвет.Слајдер

Шмит: Додик под притисок се откажа од формирање на војска на РС

Високиот претставник на меѓународната заедница за Босна и Херцеговина, Кристијан Шмит изјави дека лидерот на босанските Срби, Милорад Додик под притисок се откажал формирање на војска на Република Српска

Back to top button
Close
Close