0_Магазин.ПорталЗдравје

Шеќерот, колбасите и месото се најштетни за цревата

Средоземноморската исхрана влијае на благосостојбата на цревата со години. Нивното здравје директно зависи од храната што се внесува, па затоа и треба да се размислува за здраво јадење, советува германскиот лекар Томас Фрилинг.

Back to top button
Close
Close