КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Шесто издание на филмскиот фестивал „Киненова“ од 27 до 31 октомври

Шестото издание на Меѓународниот филмски фестивал „Киненова“ ќе се одржи од 27 до 31 месецов. Оваа година фестивалот се враќа на класичниот формат на одржување во живо, во Кинотека, но сепак ќе продолжи и традицијата од лани, со емитување на дел од фестивалската содржина на ТВ 24.

Back to top button
Close
Close