БалканСвет.Слајдер

Шестнаесетите светски средби на бугарските медиуми во организација на БТА започнува во Рилски манастир

Во Рилски манастир официјално ќе бидат отворени 16. светски средби на бугарските медиуми, организирани од БТА, а ќе продолжи во Ќустендил, јави БТА

Back to top button
Close
Close