Општество

Награди за припадниците на Армијата за успешното справување со пожарите (во живо)

Во касарната „Илинден“ ќе бидат доделени наградите и стимулативните мерки на припадниците на Армијата за успешното справување со пожарите кои ја зафатија територијата на Република Северна Македонија.

Скопје, 16 октомври 2021 (МИА) – Во касарната „Илинден“ ќе бидат доделени наградите и стимулативните мерки на припадниците на Армијата за успешното справување со пожарите кои ја зафатија територијата на Република Северна Македонија.
На настанот ќе се обрати министерката за одбрана Радмила Шекеринска.

Back to top button
Close
Close